Grzybobranie odbyło się w obfitujących w kapeluszniki lasach wokół Przychodzka.
wolsztyn.naszemiasto.pl - dołącz do naszej społeczności w portalu Facebook '[/sc]
Po wyczerpującym spacerze wszyscy z chęcią zasiedli do wspólnego stołu w gościnnych progach zajazdu Daniela Diaczuka, gdzie czekała na grzybiarzy kiełbasa z grila, ziemniaki z ogniska oraz wiele domowych specjałów przygotowanych przez słynące z kulinarnych zdolności członkinie TG „Sokół”.
Więcej w "Dniu Wolsztyńskim"
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?