MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Atak islamskiego nożownika w Niemczech. Są ofiary - WIDEO

NOWE
Atak islamskiego nożownika w Niemczech. Są ofiary - WIDEO

Dni Dąbrowy Górniczej 2024. Paktofonika i donGURALesko na scenie! Zobaczcie ZDJĘCIA

Dni Dąbrowy Górniczej 2024. Paktofonika i donGURALesko na scenie! Zobaczcie ZDJĘCIA

Polecamy

Mecz ROW-u Rybnik z Wybrzeżem Gdańsk odwołany. Ze względu na niekorzystne prognozy

Mecz ROW-u Rybnik z Wybrzeżem Gdańsk odwołany. Ze względu na niekorzystne prognozy

Tragiczny pożar w bloku na osiedlu w Trzebini. Zginął mężczyzna

Tragiczny pożar w bloku na osiedlu w Trzebini. Zginął mężczyzna

Policjanci z Dubiecka zatrzymali sprawcę kradzieży z włamaniem

Policjanci z Dubiecka zatrzymali sprawcę kradzieży z włamaniem