MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale...
fot. pixabay.com

Obierasz skórki owoców i warzyw? Wcale nie musisz tego robić! Zobacz rośliny, które z powodzeniem zjesz w całości

Bakłażan

Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale dopiero po ugotowaniu lub upieczeniu. Panierowane plasterki bakłażana? Zostawiamy skórkę, nie tylko poprawi smak, ale pozwoli też zachować spójność smażonych plastrów. Faszerowany bakłażan? Również zostawiamy skórkę. Jedynie w przypadku dań, takich jak baba ganoush powinniśmy obrać bakłażany ze skórki.

Zobacz również

W sobotę wyjedzie na ulice Zielonej Góry Tramwaj zwany pożądaniem...

W sobotę wyjedzie na ulice Zielonej Góry Tramwaj zwany pożądaniem...

Tak było na Balonowym Dniu Dziecka w Grudziądzu. Zobacz zdjęcia

Tak było na Balonowym Dniu Dziecka w Grudziądzu. Zobacz zdjęcia

Polecamy

Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre

TYLKO U NAS
Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre

W długi weekend na drogach pojawi się więcej policjantów pilnujących bezpieczeństwa

W długi weekend na drogach pojawi się więcej policjantów pilnujących bezpieczeństwa

Jak głosować w wyborach poza miejscem zamieszkania?

Jak głosować w wyborach poza miejscem zamieszkania?