MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni rozgrzej małą ilość oleju. Podsmaż kurczaka przez...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 3

Na patelni rozgrzej małą ilość oleju. Podsmaż kurczaka przez kilka minut, aż będzie niemal gotowy.

Zobacz również

Gliwice: Do końca tygodnia nie zapłacimy gotówką w parkomatach. Sprawdź harmonogram

Gliwice: Do końca tygodnia nie zapłacimy gotówką w parkomatach. Sprawdź harmonogram

Prowadziła auto, mając 3,2 promila alkoholu w organizmie!

Prowadziła auto, mając 3,2 promila alkoholu w organizmie!

Polecamy

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Druhowie utworzyli zbiórkę. Brakuje im około 50 tysięcy złotych do zakupu nowego wozu

Druhowie utworzyli zbiórkę. Brakuje im około 50 tysięcy złotych do zakupu nowego wozu

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!