W Radomiu działa już nowa restauracja. Co oferuje Kapitan Kebab?
Kapitan Kebab to nowe miejsce na gastronomicznej mapie Radomia, które działa przy ulicy Okulickiego 48a w Radomiu. Wcześniej w tym samym miejscu działał bar Zamłynianka. Oficjalne otwarcie nowej restauracji odbyło się w sobotę, 22 lipca. Już od godziny 11. goście mogli spróbować nowych smaków kuchni tureckiej. Przez cały dzień obowiązywała zniżka -15% na każde zamówienie. Dodatkowo do pierwszych 100 zamówień był dołączony zimny napój gratis. Zarówno samo otwarcie lokalu, jak i zniżki przyciągnęły tego dnia tłum mieszkańców naszego miasta.
Zobacz więcej:
Kapitan Kebab otwarty jest siedem dni w tygodniu: od poniedziałku do piątku w godzinach 13-21, zaś w weekendy w godzinach 13-22.
W menu lokalu znalazły się przede wszystkim kebaby w różnych postaciach i rozmiarach. Oprócz tego w karcie pojawiły się bardzo ciekawe pozycje, które trudno znaleźć w naszym mieście, między innymi holenderski kapsalon czy frytki belgijskie. Do wyboru jest mięso z kurczaka lub wołowo-baranie.
Zobacz więcej:
Mięso najwyższej jakości
Dostawcą mięsa jest znany lokal z Lublina - Piri-Piri Kebab, który ma w swojej ofercie 100-procentowe kaftowe mięso, którego proces marynowania i pełnego przygotowania trwa nawet do pięciu dni. Do jego przygotowania używane są wysokiej jakości mięsa i autorskie mieszkanki przypraw. Obecnie Piri-Piri jest dostawcą na terenie całej Polski. Ich mięso trafia, między innymi do Warszawy, Poznania, Gdańska, Łomży, Ostrołęki i wielu innych miast w kraju.
Zobacz w galerii poniżej, jak wygląda Kapitan Kebab:
Pasta jajeczna z awokado
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?