W Zespole Szkół Agro-Ekonomicznych w Karolewie gościli młodzi adepci sztuki kulinarnej - gimnazjaliści z Dobrcza, Kotomierza, Wudzyna, Zbrachlina i Serocka.
Do konkursu zgłosili się uczniowie Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Zasadniczej Szkoły Zawodowej, których zadaniem było przygotowanie potrawy z drobiu. Uczestnicy przygotowali dania z kaczki oraz kurczaków. Wykazali się dużymi umiejętnościami zawodowymi przygotowując potrawy o wyśmienitych smakach. Kunszt kulinarny uczestników oceniało jury pod przewodnictwem pani Mirosławy Kalitowskiej nauczyciela przedmiotów zawodowych w ZSAE.
Wideo
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!